Eveniment

Zâmbete și emoții la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic din Răcari

O veche zicală spune că “toamna se numără bobocii”. Astfel,
În data de 4.11.2016 boboceii Liceului Teoretic „Ion Ghica” Răcari s-au înfruntat (9 fete și 5 băieți) într-o competiție de talent și frumusețe pentru câștigarea mult râvnitului titlu, de Miss și Mister.
Mulți oameni, multă agitație, invitați de seamă: domnul primar Marius Caravețeanu, doamna secretar al primăriei Răcari, Ene Octaviana, domnul viceprimar Popa Dumitru, sponsorii noștri, președinta Avon Manea Camelia, președintele organi- zației de tineret PNL Dâmbovița Vlad

Druga, cadre didactice, trupe de dans și mulți elevi. Stăpânindu-și emoțiile, încercând să pară cât mai originali, carismatici și în același timp să-și pună în valoare calitățile, boboceii claselor a IX a au dat dovadă de atitudine, stil și mult umor.
Anul acesta, Liceul Teoretic “Ion Ghica” Răcari se poate mândri cu multe fete frumoase, care au intrat în lupta pentru coroana de “Miss Boboc 2016” . Elegante și cochete, arătând că pot merge și pe tocuri, că au calități fizice necesare, mai zâmbitoare, mai serioase, mai concentrate și cu multă atitudine, toate au arătat că au ceva special și că merită să ajungă pe scena mult râvnitului concurs.
Băieții însă, în timpul prezentării, au dorit să-și arate talentul și personali- tatea, făcând multe lucruri îndrăznețe cu care au încercat să impresioneze juriul și publicul. Ei
ne-au arătat că se pricep să orga- nizeze un eveniment de asemenea amploare, răsplata fiindu-le sala plină, care la un moment dat părea neîncăpătoare. După cum probabil știați, fiecare boboc a avut de trecut prin diverse probe pentru a impre- siona și pentru a convinge juriul că merită să câștige titlul de Miss sau Mister. Pe lângă momentele pregătite de boboci: dans, cântec, pictură și o piesă de pantomimă care a stârnit hazul și buna dispoziție, au mai animat atmosfera și câțiva tineri talentați (trupele de

dans M&S, ansamblul Sânzienelor și trupa TNT). Sonorizarea a fost foarte bună, prezentatorii și-au făcut datoria onorabil și au încercat să interacționeze cu publicul, juriul a dat dovadă de obiectivitate,jocul de lumini a fost spectaculos.
Au fost momente speciale și de neuitat pentru toți bobocii care au participat la acest eveniment, ce le va marca adolescența. Câștigătorii titlului de Miss și Mister Boboc au fost atribuite elevilor Galiț Silvia Roxana și respectiv Costache Andrei, premiul II – Duțu Diana și Duduiac Cristian, premiul III – Anghel Florentina și Mercone Andrei, iar premiul de popularitate – Emanuel Gheorghe și Simona Voicu, premiul de Miss și Mister Eleganță – Bordea Cătălina și Mihai Ștefan.

Prof. Tănase Mugurel

 

 

 

Comments

comments