Eveniment

Un buchet de flori și un manunchi de gânduri frumoase!

Luna Martie poate fi considerata cea mai frumoasa a anului. Este luna in care iarna își ia bagajul de zapada, nori si ger si pornește spre alte zări. Natura începe să prindă din nou viața sub razele senine și din ce în ce mai calde ale soarelui. Dar, nu doar iarba, copacii sau păsările se bucură de acest nou început, ci și oamenii. Aceștia simt cum, parcă, renasc și ei odată cu primii muguri ai pomilor sau cu florile care încep acum sa bucure cu frumoasele lor culori ochii privitorilor.
Martie este luna cea mai darnică în sărbători pentru femei. Fie ca vorbim de 1 Martie, când românii celebreaza Marțișorul, sau triumful primăverii asupra iernii, simbol al reînnoirii timpului și al renașterii naturii. Fie ca vorbim de 8 Martie, când nu doar românii, ci lumea întreagâ celebrează Femeia, mama, sora, iubita, prietena. Femeia devine centrul Universului.
În spiritul acestor tradiții , autoritatea locală, nu uită niciodată să acorde respectul cuvenit celei care prin ea însăși reprezintă VIAȚA.
Astfel, după tradiționalul marțișor, ziua de 8 Martie a început a fi marcată prin a dărui fiecărei doamne o floare, simbol al frumuseții, o felicitare, simbol al recunoștinței, o îmbrățișare, simbol al iubirii , dar și un exemplar al ziarului Primăriei Răcari, simbol al faptului că tot ceea ce se face la nivelul localității este și spre binele celor sărbătorite.
La multi ani, doamnelor și domnișoarelor! Sunteți cele mai dragi ființe din viața noastra și meritați tot respectul nostru!
Primarul orașului Răcari, Marius Florin Caravețeanu

 

 

Comments

comments