Strategia de Dezvoltare

Dragi prieteni,

Îmi revine deosebita plăcere de a vă prezenta, în paginile următoare, conţinutul Strategiei de Dezvoltare Locală a Orașului Răcari pentru perioada 2014-2020, elaborat de către echipa managerială pe care o conduc, în urma consultărilor cu reprezentanți ai comunității civile și cu membri ai mediului de afaceri local.

Îmi doresc să vă mulțumesc, înainte de toate, tuturor celor care v-aţi exprimat opinia cu privire la priorităţile strategice de dezvoltare a localităţii noastre şi care v-aţi implicat activ în procesul de cristalizare a acestui document. Vă asigur de faptul că atât eu, cât şi echipa pe care o conduc, vom răsplăti încrederea pe care ne-aţi acordat-o şi vom depune toate eforturile, pentru ca măsurile incluse în cadrul Strategiei să își găsească concretizarea în proiecte derulate pe parcursul următorilor 7 ani. Îmi asum angajamentul că voi identifica cele mai avantajoase soluții de finanțare a proiectelor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală și voi face tot posibilul să mă ridic la înălțimea așteptărilor exprimate de către voi, depunând un efort continuu și coerent în direcția dezvoltării infrastructurii, atragerii de investitori și abosrbirii fondurilor europene nerambursabile, pentru care localitatea noastră este eligibilă.

Vă asigur că împreună vom soluționa treptat toate problemele cu care se confruntă comunitatea locală din care facem parte, începând de la cele ce vizează infrastructura rutieră, alimentară cu apă și extinderea reţelei de canalizare, până la cele ce vizează reducerea infracţionalităţii, reducerea sărăciei, asigurarea transportului public, crearea de noi locuri de muncă şi dezvoltarea sectorului economic. De asemenea, doresc să garantez tuturor investitorilor care aleg localitatea Răcari ca destinaţie predilectă de dezvoltare a activităţilor economice şi comerciale, faptul că voi sprijini, prin toate mijloacele legale de care dispun, orice iniţiativă care, în mod direct sau indirect, contribuie la crearea de valoare adăugată pentru membrii comunităţii şi la crearea de noi locuri de muncă pentru aceştia.

În încheiere, vă mulţumesc, stimaţi cetăţeni şi onoraţi parteneri, pentru încrederea acordată şi pentru efortul depus în direcţia transformării Oraşului Răcari într-un model de competitivitate pentru localităţile aparţinând mediului urban din România

 

Cu prietenie, Primarul Oraşului Răcari, Marius CARAVEŢEANU

Click aici pentru a deschide STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ  A ORAŞULUI RĂCARI,  JUDEȚUL DÂMBOVIȚA  2014 – 2020