Primaria Racari

Premii pentru
răcărenii fruntaşi!

Conform programării făcute la finalul anului trecut, în data de 15-16 august trebuia să se desfăşoare festivităţile dedicate Zilelor orasului Racari. Anul 2020 este anul coronavirusului, iar restricţiile impuse de lupta contra pandemiei ce bântuie lumea făceau imposibilă desfăşurarea sărbătoririi cu toţi cei ce şi-ar fi dorit să fie prezenţi.
Primarul Marius Caraveteanu, alături de colegii din legislativ, au decis să-i sărbătorească pe fruntaşii racareni altfel, cu toate condiţiile necesare pentru asigurarea distanţării fizice a participanţilor, cu respectarea numărului stabilit pentru astfel de manifestări. Astfel, in luna septembrie, au fost premiaţi fruntasii răcăreni: premiul special, profesorul anului, înv]\torul anului, educatoarea anului, poli]istul anului, pompierul anului, jandarmul anului, cei mai buni elevi de la clasa pregătitoare până la liceu, cea mai frumoasa gospodarie, 50 ani de la casatorie.

Lista celor cărora li s-a intins o diploma si li s-a urat cu multă dragoste „La Mulţi Ani, cu Sănătate!” este destul de cuprinzătoare.
“Am ţinut să nu-i dezamăgim pe aceşti oameni minunaţi, elevi, bunici sau rude ale consătenilor, de la care fiecare am avut câte ceva de învăţat în viaţă… Nu puteam să le amânăm premierea şi cum regulile ne-au permis, le-am înmânat cele cuvenite”, a declarat primarul Marius Caraveteanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accessibility Toolbar